Reacties (8)

 • Mike

  |

  Ik heb de ontspanningsmassage van Carmen als zeer prettig ervaren.
  Carmen is zeer professioneel en laat je echt heerlijk ontspannen en genieten.
  Had last van mn rug en na de massage had ik daar ook geen last meer van dus dat was een prettige bijkomstigheid.
  Ik kom zeker terug.
  Kortom: Toppertje!!!!

  Reply

 • anneke pley

  |

  ik heb een aantal triggerpoints massages van Carmen gehad om de pijn in mijn hiel te verlichten en deze massages waren echt heel goed. Ondanks dat de triggerpoint behandeling niet pijnloos is kom je wel met een ontspannen gevoel van de bank af.
  bij Carmen in haar mooie praktijk voel je je snel op je gemak. tijdens de behandelingen werden ook mijn benen gemasseerd en daar gaf ze mij het gevoel dat ik de mooiste benen ter wereld heb, terwijl het tegendeel waar is . Knap als je dat gevoel kan oproepen.
  Vandaag mijn pijnbehandeling (trigger points)massages afgesloten met een ontspanningsmassage als rituele afsluiting van de pijn….de pijn is nl weg!!.
  Carmen bedankt voor je zeer professionele maar ook warme behandelingen en een nieuwe afspraak voor een ontspanningsmassage staat al geboekt. Dat ga ik mezelf vaker gunnen !
  met warme groet Anneke

  Reply

 • bas

  |

  Ik kom regelmatig bij carmen om mijn schouders en rug te laten masseren. Sinds ik dit doe is mijn rug een stuk losser en heb ik bijna geen pijn meer. Een tevreden klant dus!

  Reply

 • sue

  |

  I moved to Leiderdorp a few months ago and felt extremely lucky when I found Carmen’s practice. Since then I’ve been going to her and I find it very professional and efficient. I like it very much and it helps me live a better and more balanced life. That’s why I became her client.
  No matter how tight the muscles of my back and neck are, she manages to loosen them up!
  Thank you Carmen, for all the amazing massages!
  Sue

  Reply

 • Leon Zijlmans

  |

  Sinds bijna 4 jaar heb ik klachten in de onderrug en uit een echo bleek dat het slijtage is ‘waar je mee moet leren leven’, aldus de arts. Na bezoekjes aan verschillende fysiotherapeuten (ook met stroomstootjes door de rug) en een acupuncturist en gemiddeld 3 keer per week sporten met extra aandacht voor de rug, heb ik begin september 2015 voor het eerst bij Carmen op de tafel gelegen. OK, het was niet altijd even prettig zoals ze mijn rug (en schouders) aanpakte, maar eerlijk is eerlijk, het was het beste resultaat tot nu toe! Ik heb vervolgens ongeveer 3 weken zo goed als pijnloos rondgelopen (die periode begon met een ongemakkelijke vliegreis van 12 uur). De afgelopen 2 weken kwam de pijn en stijfheid weer langzaam terug, en daarom vandaag weer op de massagetafel gelegen. Weer op sommige momenten binnenmonds liggen vloeken (en ik ben zeker geen watje), maar het resultaat is nu naar een paar uurtjes alweer merkbaar. Wat een opluchting! Nu dus gewoon regelmatig bijhouden.
  Carmen, dank voor de behandelingen en tot een volgende keer!

  Reply

 • Helen

  |

  Ik kom al een tijdje bij Carmen omdat ik nek/schouderklachten had en haar massages daar goed tegen hielpen, ik ben nu al een tijdje klachtenvrij maar blijf komen omdat haar massage ook gewoon heerlijk ontspannend is!

  Reply

 • Silvia

  |

  Mijn fysiotherapeut adviseerde mij Carmen aan, om mijn spieren los te laten masseren, omdat deze door een val steeds verkrampten bij de minste spanning, wat weer effect had op de stand van mijn wervels. 1x per maand bij Carmen doet wonderen. In het begin absoluut heel pijnlijk, maar geleidelijk aan werd het steeds minder pijnlijk.
  Ik ben echt superblij met haar. Bedankt Carmen!

  Reply

 • Aron

  |

  Werkelijk een fantastische ervaring gehad zojuist.
  Enkele zere plekken aangepakt en verder heerlijk ontspannen….

  Herhalingsgevaar 100%

  Reply

Laat een reactie achter

Contact

Carma massagepraktijk
Winkelhof 1 – SportCity
2353 EH Leiderdorp
T 06 53 22 09 22
info@carmamassagepraktijk.nl

Openingstijden

Maandag 14.00 tot 22.00 uur
Dinsdag 9.00 tot 22.00 uur
Woensdag 9.00 tot 22.00 uur
Donderdag 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 17.00 uur

Carma massagepraktijk werkt uitsluitend op afspraak.

Mijn motto

"Doe eens iets voor jezelf.
Jij bent ook belangrijk!"