Triggerpoint therapie

Triggerpoints (spierknopen) zijn lokale verkrampingen in het spierweefsel die pijn, tintelingen en/of gevoelloosheid veroorzaken. Triggerpoints ontstaan vaak door overbelasting en/of verkeerde houding van de spieren en het lichaam. Triggerpoints geven vaak op andere plekken in het lichaam klachten dan waar de triggerpoint zich bevindt. Soms komt de pijn alleen lokaal voor als je op de triggerpoint drukt of als je de spier gebruikt. De pijn kan ook continu zeurend aanwezig zijn en de pijn kan uitstralen naar een ander gebied. Door triggerpoints kunnen bewegingsbeperkingen optreden.
Er zijn verschillende manieren om triggerpoints te behandelen door middel van massage, zelfmassage en dry needling. Carma massagepraktijk gebruikt de manuele versie met lokale diepwerkende massagetechnieken. Hoofdpijn gerelaterrde triggerpointtherapie kan heel goed in combinatie met een Indian head massage worden gegeven. Ook met een sport- of ontspanningsmassage kan triggerpointtherapie gecombineerd worden.
Tijdsduur Tarief
30 minuten € 25,00
45 minuten € 35,00
Maak een afspraak  
Met een ontspannen lichaam komt u geestelijk ook tot rust. Stress veroorzaakt veel lichamelijke klachten en door u lichaam te onderhouden met één keer in de zoveel tijd een massage kunnen stress veel lichamelijke klachten doorbroken worden.
Bij Carma massagepraktijk wordt elke massagebehandeling met warme olie gegeven en ligt u op een verwarmde tafel.  

Contact

Carma massagepraktijk
Winkelhof 1 – SportCity
2353 EH Leiderdorp
T 06 53 22 09 22
info@carmamassagepraktijk.nl

Openingstijden

Maandag 14.00 tot 22.00 uur
Dinsdag 9.00 tot 22.00 uur
Woensdag 9.00 tot 22.00 uur
Donderdag 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 17.00 uur

Carma massagepraktijk werkt uitsluitend op afspraak.

Mijn motto

"Doe eens iets voor jezelf.
Jij bent ook belangrijk!"